kop
In het gebied zijn er 15 amphibiesoorten en minstens 20 autochtone reptielsoorten aanwezig. Deze dieren zijn moeilijk te zien als je er niet specifiek naar op zoek bent, maar de kans is redelijk groot om de Moorse beekschildpad, Spaanse muurhagedis, parelhagedis, Spaanse vroedmeesterpad en Bosca salamander waar te nemen.

Het hele jaar door organiseren we excursies in de Sierra de Andújar en natuurreizen in Sierra Morena. Naast de flora en fauna, besteden we in onze routes aandacht aan de geschiedenis en cultuur van het gebied, aangezien deze elementen van invloed zijn op onze natuurlijke omgeving.
We willen onze klanten een aangename en gemoedelijke ervaring bieden, zodat ze volop kunnen genieten van de prachtige omgeving. De routes zijn bestemd voor mensen van alle leeftijden en met verschillende kennisniveaus. In samenhang met onze levenswijze, bieden wij toeristische producten die duurzaamheid, lokale ontwikkeling en ethische gedragscodes in ogenschouw nemen.

We kunnen voor groepen of op individuele basis ook routes op maat organiseren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

terug

lynx
butterfly
deer