kop
We hebben elkaar in 1982 in Nederland ontmoet en hebben in Amsterdam gewoond totdat we naar Spanje zijn gekomen. Tussendoor hebben we een jaar door Africa gereisd en in Guinee-Bissau gewoond.

In 1999 zijn we in Andalucië begonnen met een rurale accomodatie en natuureducatie centrum.
Met de hulp van vele vrienden zijn we begonnen met een nieuw en ecologisch vriendelijk leven. We hebben een biologische moestuin, een aantal dieren (ezels, kippen, bijen, honden en katten) en houden ervan om te leven van alles wat de natuur ons biedt. We maken ons eigen brood, jams, yoghurt, conserven, verbouwen groenten, fruit en olijven, hebben honing van onze bijen en maken olieën en crèmes met medicinale planten. Het is niet altijd eenvoudig om het biologisch leven te combineren met het runnen van een bedrijf, maar we proberen ons best te doen.
We hebben twee fantastische dochters, Aisa and Mila, die af en toe een handje meehelpen. Ze zijn blij dat ze gewoond hebben zowel in een bruisende stad als Amsterdam als op een natuurlijke en gezonde plek als Villa Matilde.

Graag delen we, met de mensen die hier komen, onze manier van leven en onze kennis en liefde voor dit gebied. We zouden nog veel meer kunnen vertellen, maar het beste is als mensen het zelf komen ervaren.

terug